Depisteaza la timp infectiile urinare!
Putine sunt femeile care nu s-au confruntat macar o data in viata cu o infectie la nivelul aparatului urinar. Potrivit statisticilor, mai mult de 50% din femei lupta impotriva acestei afectiuni atat de neplacute, iar dintre acestea, peste 25% se confrunta cu infectii urinare recurente.
In ceea ce-i priveste pe barbati, nici acestia nu sunt “iertati” de aceasta afectiune atat de inconfortabila, cei mai afectati fiind cei trecuti de varsta de 50 de ani si cu probleme de prostata. Aceste afectiuni inflamatorii sunt declansate de anumite bacterii care au o actiune daunatoare asupra tractului urinar.
In cazul in care nu sunt depistate din timp si tratate corespunzator, infectiile urinare pot recidiva, ducand, in timp, la infectii mai complexe si mai severe, care pot afecta buna functionare a rinichilor si a cailor urinare.
Care sunt cauzele aparitiei infectiilor urinare?
Desi sunt multi factori care favorizeaza aparitia si instalarea infectiilor urinare la femei, principala cauza este pozitia anatomica a uretrei, care este foarte scurta si se invecineaza cu orificiul vaginal si cel anal, facilitand migrarea microbilor cu usurinta. Alte situatii care declanseaza instalarea infectiilor urinare in cazul femeilor sunt:
– Igiena intima precara;
– Iritatii chimice ale organelor genitale;
– Utilizarea frecventa de antibiotice;
– Consumul insuficient de lichide;
– Infectiile genitale recurente;
– Litiaza renala;
– Diabetul zaharat;
– Tulburari de urina.
Simptomatologia infectiilor urinare
Manifestarile acestei afectiuni difera in functie de gradul de severitate, localizare, varsta sau sex si de obicei isi fac aparitia in mod discret. Femeia tanara, activa sexual este cea mai expusa riscului complicatiilor infectioase, insa nici femeile insarcinate sau barbatii cu probleme de prostata nu sunt ocoliti de neplacuta situatie. Pe langa starea generala proasta, cele mai frecvente semne ale unei infectii urinare sunt:
– Usturimi la urinare;
– Durere si necesitatea de a urina frecvent;
– Presiune in partea de jos a abdomenului;
– Urina tulbure cu miros intepator;
– Prezenta sangelui in urina;
– Dureri articulare;
– Senzatie de greata si varsaturi;
– Febra si frisoane;
– Apatie si irascibilitate.
Cum tratam infectiile urinare?
Primul pas in tratarea oricarei afectiuni este depistarea ei cat mai precoce. Inainte de toate, trebuie sa stii cu ce te confrunti si, ulterior, sa tratezi corespunzator.
In acest sens, Uractiv test furnizeaza cel mai rapid toate informatiile cu privire la implicatiile bolii. Simplu de efectuat, rapid in depistarea infectiilor urinare si foarte comod, fiind un test care se poate utiliza acasa, Uractiv test este solutia cea mai eficienta pentru identificarea acestei afectiuni a aparatului urinar.
Testul Uractiv pentru infectii urinare este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta, avand capacitatea de a identifica rapid in urina prezenta bacteriilor, nitritilor, enzimelor si leucocitelor care semnaleaza, de obicei, prezenta unei infectii urinare. Respecta instructiunile de folosire din interiorul ambalajului si, in functie de rezultat, prezentarea la medic pentru a-ti prescrie un tratament corespunzator si pentru a determina gradul de sensibilitate a infectiei la antibiotice este o conditie obligatorie.
Ferlidona Test pentru infectii urinare este un dispozitiv medical de diagnosticare in vitro, tip banda, prin autotestare. Simplu si rapid de testat, Testul Ferlidona semnaleaza afectiunile renale sau bolile tractului urinar, indica prezenta bacteriilor si permite diagnosticarea infectiilor bacteriene ale rinichilor si ale cailor urinare. Acest test rapid de depistare a infectiilor urinare indica cu precizie prezenta in urina a proteinelor, nitritilor sau leucocitelor, principalele semne care tradeaza o infectie urinara. Specificitate 100% (in studii de verificare a efectuarii si citirii corecte a testului).
Mai multe detalii despre produs dar si oferte promotionale gasiti AICI.
Uractiv Drink poate fi solutia cea mai eficienta, ca si tratament alternativ in tratarea infectiilor urinare persistente. Datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, antibacteriene si diuretice, plicurile Uractiv Drink garanteaza mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar si imbunatatirea functiilor rinichilor. Uractiv Drink se poate administra inca de la primele semne de disconfort urinar si pana la disparitia lor, dar nu mai mult de doua saptamani, si poate fi administrat in asociere cu antibioticele.
Mai multe detalii despre produs dar si oferte promotionale gasiti AICI.
Igiena intima locala este regula de aur in ceea ce priveste prevenirea infectiilor urinare. Evitati pe cat posibil acele produse chimice ce modifica PH-ul si provoaca iritatii si optati pentru lenjeria intima din bumbac. Nu uitati de lubrifierea corecta inainte si in timpul contacului sexual, hidratati-va corespunzator si urinati ori de cate ori simtiti nevoia.
La fiecare produs Uractiv Drink achizitionat din farmaciile Catena, primiti in plus un Uractiv Test pentru depistarea infectiilor urinare.
Text: Alexandra Lupu