Nunta și Covid-19: ce faci când coronavirusul ți-a amânat nunta
Cu siguranță dacă cineva te-ar fi întrebat când vrei să mergi la altar, nu ai fi răspuns: în timpul pandemiei de coronavirus. Știu și prietena mea a gândit la fel!
Toți cei care o cunosc știu cât de mult își dorea să fie mireasa unui bărbat pe care să-l iubească. Este o leoaică veritabilă, iar petrecerile în care poate să evidențieze asta, pur și simplu o hrănesc. Iar ziua nunții este cu siguranță “she’s shiny moment”.
Pe EL l-a găsit, nu are dubii că este jumătatea care o completează perfect: nu îi place agitația, tratează cu introvertism petrecerile, adunările de familie, deși emană atâta bunătate și înțelepciune prin ochii aia mari și verzi. S-au și căsătorit civil și tare frumos a mai fost. Și are și martori. Mulți, prieteni, colegi și familie, în număr foarte mare, abia încăpeau în sediul primăriei (pozele stau dovadă). Atunci și-a dat seama că o iubesc mulți oameni și îi mulțumește lui Dumnezeu încă o dată. Au continuat toate pregătirile, neștiind ce avea să urmeze: pandemia Covid-19. Ușor, ușor, văzând că situația devine absolut îngrijorătoare, a luat în calcul varianta amânării. Așadar, cu toate că zilele trecute povestea cum și-a adus acasă rochia de mireasă mult visată, arătându-ne un selfie de amintire J, nu are resentimente. Și, da, așa a decis împreună cu soțul ei să amâne cununia religioasă, pentru anul următor, tot în superba lună mai.
„Acum este despre sănătate, libertate și lecții. Aceste aspecte cruciale sunt cele care o motivează în fiecare zi să fie mai bună, mai atentă la viață și, bineînțeles la suflet”, spune ea, în timp ce se sfătuiește cum ar fi frumos să-și anunțe invitații.
Dragile mele viitoare mirese, va sfătuiesc și eu să rămâneți pozitive și frumoase și să vă reamintiți de fiecare dată când apare acel „gol în stomac”, cel pe care, în special VOI, îl cunoașteți foarte bine în perioada asta, că: nunta este un motiv de sărbătoare și de bucurie, nu unul de provocare socială, economică și, din păcate, de viață și de moarte…
Cum puteți amână nunta în plină criză de coronavirus
Plecând de la premisa că, în acest moment, comunicarea este cheia, vorbiți cu fiecare furnizor în parte, la telefon este recomandat, nejustificându-vă prea mult. Nu este o decizie pe care v-o doriți, ci pe care sunteți obligați să o luați, potrivit Ordonanței militare numărul 2 din 21 martie, privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19. (mă rog, vă puteți exprima mai plastic). Ideea este că nu trebuie să vă scuzați și să permiteți să încerce să se profite de pe urma acestei situații atât de nefericite. (tarife schimbate, nerespectarea contractului, șamd.). Din păcate, cunosc o asemenea situație! Încercați să fiți echilibrați și să căutați variante care să fie pe placul tuturor! Cu cât luați mai devreme decizia mutării datei, cu atât cresc șansele ca majoritatea furnizorilor voștri să fie disponibili, fizic și emoțional.
Povestea voastră trebuie să rezoneze perfect cu domeniul serviciilor de organizări evenimente ales
În orice parteneriat trebuie să existe empatie, să fie un transfer frumos de energii pozitive. Eu așa funcționez spre exemplu și m-a cam ferit Dumnezeu de vampiri energetici.
Îmi doresc să rezonăm cu sufletul în fața pandemiei cu noul coronavirus, să se termine coșmarul și să revenim sănătoși la viețile noastre! Ce putem face toți până atunci, STĂM ÎN CASĂ!